söndag 13 oktober 2013

ack! när mjölken skulle hällas ur så satt den fast, för den var sur! Men Muminmamman sa med kraft: vi dricker hädanefter saft!

Jag har varit milt frustrerad över Norrmejeriers värdelösa mjölkpaketsutformning, likt Arlas gamla, som jag delvis har problem med att öppna men framförallt problem med att den lämnas öppen så mjölken tar smak av kylskåp. Så nu har jag helt enkelt övergått till att förvara mjölken på flaska. Enda problemet numera att det finns en liknande flaska med havremjölk i vårt kylskåp så det krävs lite uppmärksamhet.


4 kommentarer:

 1. Så fint; mjölk borde alltid förvaras I flaska!

  Visst är Knitpro bra, jag älskar också mina trä-tippar! Akryl-tipparna däremot, brrrr, hemska! Den här gången har jag beställt ett helt set med fyrkantiga stickor, det ska bli spännande att se hur de är! Bra hoppas jag ju så klart, eftersom jag köpt ett helt set... :-)

  Vad fin din Ginko-sjal är! Jag gillar de där med slätstickning och så hander det något längs kanten!

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fyrkantiga stickor har jag funderat på att testa ett tag, är nyfiken på vad skillnaden blir. Har hört att många har upplevt att de får mindre problem med handlederna när de använder fyrkantiga istället.
   Tack!

   Radera
 2. FINT!! Allting blir tolv gånger saligare på butelj. Kanhända jag tar efter detta!

  (Och tre pluspoäng för rubriken)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har insett att jag förvarar alldeles för få saker på flaska. Flaskor och mumin, gör allt världen lite finare.

   Radera