tisdag 10 september 2013

Första projektet; Sinnesstämning supertaggad


Efter en vecka av lära-känna-varandra-projekt så är vi nu äntligen igång på riktigt. Fått arbetsplatser och startat upp det första projekt som heter Space without form. Jag är supertaggad på uppgiften vilket är att välja en plats som man har stark känslomässig koppling till och bygga upp den atmosfären. På en vecka så ska jag undersöka hur vi uppfattar rymd och abstrakt visa det i en installation. Att jag tidigare har jobbat i processarbeten är något som jag är glad för då jag vet att även om jag just nu har den hisnande känslan av var-ska-jag-börja-och-hur-kommer-detta-bli så vet jag att jag kommer komma fram till ett mål som jag aldrig kunde tänk fram från första början. Jag börjar även förstå lite mer av vad lärarna pratade om första dagen om att vi under det första året framförallt kommer jobba med abstraktioner.

2 kommentarer:

  1. Det låter ju väldigt spännande! Vad roligt det är att höra att du verkar ha hittat rätt utbildning. Jag längtar själv efter att få börja på universitet och lära mig om sånt som jag verkligen är intresserad av.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det gör så mycket att plugga något som man själv gör för att man vill göra. Både nu och när jag gick på folkis så var bland det bästa att vi inte fick betyg och att man därför jobbar enbart för att man vill lära sig. Som det borde men inte är annars.

      Radera