Ramlade över ett recept på rosenmarmelad. Tänkte att jag fick passa på att testa medan det fortfarande blommar för fullt i trädgården. Förutom rosenblad, socker och vatten så smaksatte jag det med citronsaft och en stump ingefära som fick koka med. Klart lyckat. Smakar lite som karameller.
Vilken fin, tankvärd, avvägd blogg du har. Jag läser och känner mig lite som hemma i ditt språk och i dina ämnen.
SvaraRaderaTack. Vad glad jag blir över att du uppskattar den.
RaderaOoooh jag testade något liknande någon gång! Min smakade tyvärr inte så mycket, men ÅH vad fint det var med alla rosbladen :) Hehe.
SvaraRaderaÅh, tack :) När jag googlade på det innan jag gjorde min marmelad så stod det överallt att man skulle använda rosenblad som luktar mycket, så tror att smaken sitter i lukten. Det är ju mest socker och vatten i själva marmeladen.
Radera